Nasz chleb bierze się
z wytrwałości, miłości, pasji, prób, błędów
i z radości wypiekania.
Nasze chleby
Jakie chleby wypiekamy? Pyszne! Wszystkie nasze chleby są na zakwasie. Możecie spróbować naszych domowych chlebów z dodatkami czarnuszki, pokrzywy, żurawiny, śliwki, dyni, czosnku niedźwiedziego, chia, pokrzywy, maku i kminku.
Nasze chleby nie są (i nigdy nie będą) wypiekane na masową skalę. Dla nas znacznie większą wartością jest to, aby były jak najbardziej domowe, niż to, by sprzedać je w ilościach hurtowych.
Dodatki
W procesie produkcyjnym przydarzają nam się błędy. Akceptujemy to.
Mimo, że mamy na naszym koncie tysiące wypieczonych chlebów to nadal czasem przydarzy nam się zakalec, albo nadmierne przypieczenie. Akceptujemy ten stan rzeczy, jest on ściśle związany z naszą filozofią działania.
W naszej produkcji nie stosujemy spulchniaczy, ulepszaczy i barwników.
Od zakwasu do bochenka
Najważniejsze dla nas było odtworzenie domowej jakości i smaku na większą skalę. Nasze pieczywo jest wypiekane w spokoju i radości. Zobacz jak wygląda to krok po kroku, czyli od zakwasu do bochenka.
Chcesz otworzyć Cromę w swoim mieście?
Sprawdź zasady współpracy!
Piekarnia Croma (zarząd i produkcja)
ul. Mostowa 4
43-400 Cieszyn
NIP 5482677257
croma.cieszyn@gmail.com
Piekarnia Croma Mikołów
franczyza (produkcja)
ul. Rybnicka 20, 44-240 Mikołów
Tel. +48664828753
croma.slask@gmail.com
Kontakt w sprawie zamówień na terenie Aglomeracji Śląskiej