Nasz chleb bierze się
z wytrwałości, miłości, pasji, prób, błędów
i z radości wypiekania.

Nasze chleby

Jakie chleby wypiekamy? Pyszne! Wszystkie nasze chleby są na zakwasie. Możecie spróbować naszych domowych chlebów z dodatkami czarnuszki, pokrzywy, żurawiny, śliwki, dyni, czosnku niedźwiedziego, chia, pokrzywy, maku i kminku.

Nasze chleby nie są (i nigdy nie będą) wypiekane na masową skalę. Dla nas znacznie większą wartością jest to, aby były jak najbardziej domowe, niż to, by sprzedać je w ilościach hurtowych.

Dodatki

Czosnek niedźwiedzi
Chia
Żurawina
Mak
Czarnuszka
Dynia
Kminek
Śliwka
Pokrzywa

W procesie produkcyjnym przydarzają nam się błędy. Akceptujemy to.

Mimo, że mamy na naszym koncie tysiące wypieczonych chlebów to nadal czasem przydarzy nam się zakalec, albo nadmierne przypieczenie. Akceptujemy ten stan rzeczy, jest on ściśle związany z naszą filozofią działania.  
W naszej produkcji nie stosujemy spulchniaczy, ulepszaczy i barwników.

Od zakwasu do bochenka

Najważniejsze dla nas było odtworzenie domowej jakości i smaku na większą skalę. Nasze pieczywo jest wypiekane w spokoju i radości. Zobacz jak wygląda to krok po kroku, czyli od zakwasu do bochenka.

Chcesz otworzyć Cromę w swoim mieście?
Sprawdź zasady współpracy!

Piekarnia Croma (zarząd i produkcja)
ul. Mostowa 4
43-400 Cieszyn 
NIP 5482677257
croma.cieszyn@gmail.com

Piekarnia Croma Mikołów
franczyza (produkcja)
ul. Rybnicka 20, 44-240 Mikołów
Tel. +48664828753
croma.slask@gmail.com
Kontakt w sprawie zamówień na terenie Aglomeracji Śląskiej

Kontakt z klientami na terenie Śląska Cieszyńskiego i Podbeskidzia, rozwój sieci franczyzowej – Paulina – +48 604568364 
Faktury i płatności – Dominika – +48 600343281